Emma Watson Türkiye Fan Forumu
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular: Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Kurallara uymayan üyeler uyarılmadan banlanacaklardır!! Kurallar için Tıklayınız.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu: Ok Magazin Röportajı !  (Okunma Sayısı 250 defa)

« : Temmuz 30, 2010, 08:14:47 pm »
kalpkalpkalp
EmRupes Offline
5. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Sihir Gücü: 99

Arkadaşlar şunu birisi Türkçe'ye çevirirse çok iyi olucak   ;D  Ben hiç denemiyorm çünkü google'dan bile fena olabilir   hıhı

“I have so much money I don’t know what to do with it.”

EMMA WATSON

The star of the Harry Potter films says she’s not sure she wants to be an actress for her whole life, and tells us what she does with her millions.

An ex-child star that makes an enormous fortune and that lives through the ups and downs that only international fame can offer, she could have become a Lindsay Lohan. But there is no way that the actress from the Harry Potter series, Emma Watson, will turn into another Hollywood cliché.

This girl of 20 years, who since the age of 11 has been under the limelight thanks to her bossy and know-it-all character Hermione Granger, has her feet firmly on the ground. “Maybe too much so,” she confesses.

LUCKY GIRL
Perhaps she won’t have to worry about her finances for the rest of her life, as she has millions of dollars, but Emma strives to be a normal teenager like the rest of her friends.

“It may sound strange, but I just want to be with my friends, and they don’t have these amounts of money to spend. I want to do what they do, so if they go to the movies, so do I. I try to live a normal life, even though it’s not always easy. The fact that I attend university and have a close family has kept me grounded,” she admits, but adds that she feels overwhelmed by her financial success.

“I have so much money that I don’t know what to do with it. I bought a laptop and a Toyota Prius, but that’s probably the most expensive thing that I’ve purchased.” So great is her burden that she has registered in a four-day course to learn how to manage her finances.
Emma isn’t completely sure if she wants to be an actress for her whole life. As a result, she hesitated before agreeing to take part in the last films of the Harry Potter series: the Half-Blood Prince and the Deathly Hallows. “Honestly, I’m surprised by what my life has become. There are moments when I just don’t understand how all of this has happened to me. I have never been sure that this is what I wanted to do, especially when I compared myself to Dan (Radcliffe) and Rupert (Grint). Maybe it was because I was nine when they gave me the role, without ever having been to an acting school. I didn’t know that I wanted to be an actress, they just discovered me out of nowhere. And that it happened to me doesn’t mean that it was right for me. It took me a while to realize that this is what I want to do...for now.”

And it’s understandable. In her family there are only lawyers and academics. “We never watched films at home and I had no idea who Maggie Smith or Gary Oldman were. I’m still learning: I watch a lot of movies and I’ve become passionate about film. Of course, that doesn’t necessarily mean I’ll be an actress forever.”

IN SEARCH OF OPTIONS
Currently, Emma studies English at Brown University in Providence, Rhode Island. Following in the footsteps of actresses like Jodie Foster and Natalie Portman, she recognizes the importance of continuing her education.

“I would be absolutely crazy if I hadn’t returned to school, because I think it keeps me in contact with reality. And you can’t be a good actress if you’re crazy!” she says, laughing.

When you achieve success, you lose anonymity. And in spite of the fact that she has lived half of her life as a role model, Emma is still not used to it. “I still take the metro. The people look at me and say to each other: ‘Is that the girl from Harry Potter? No, it can’t be, because she’s using public transport.”

EMMA AND BOYS
The star takes advantage of our meeting to clear up some rumours about her public image. “I’m not the new face of Chanel perfumes. When I hear these rumours I get sad because I would love it to be true, trust me.”

Another thing that she wishes to clear up is her reputation as a serial monogamist, which Emma insists is complete nonsense. “The only way to deal with that is to not pay any attention to it.”

For this young actress, fame and fortune can be an obstacle when it comes to finding a boyfriend. “People tend to think I have a long line of boys waiting to go out with me, but it’s not true because they feel a little intimidated. That’s a situation that stresses me out quite a bit.”

Emma Watson

Ver o güzel gözlerinden birini takayım gönlüme
                 Bak o zaman konuşmadan da görünür
                 Yüreğim gözüne <3 Ayçin-Cenker...
« Yanıtla #1 : Temmuz 30, 2010, 09:38:18 pm »
´ H. e ♥♥
***emmafan*** Offline
Hr/R♥
7. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Sihir Gücü: 102

aha bu direk google.  :D: :D: Teşekkürler.  sevinç

Emma Watson

Harry Potter filmlerinin yıldızı o onun bütün hayatını bir aktris olmak istiyor emin değil, diyor ve ona milyonlarca ne yapar bize söyler.

ve bu inişler ve çıkışlar yoluyla hayatlarını sadece uluslararası ün sunabilir ki, o bir Lindsay Lohan haline olabilirdi büyük bir servet yapan bir eski çocuk yıldız. Ancak hiçbir şekilde bu Harry Potter serisi, Emma Watson gelen aktris, bir başka Hollywood klişe haline çevirmek olacaktır.

20 yıl 11 yaşından beri ilgi odağı altında onun ve emretmeyi bilmek sayesinde olmuştur bu kız,-it-all karakter Hermione Granger, yere sıkıca ayakları vardır. "Belki de çok fazla bu yüzden," diye itiraf eder.

LUCKY GIRL
O milyonlarca dolar olduğu gibi Belki de hayatının geri kalanında onun mali endişelenecek, olmaz, ama Emma arkadaşları diğerleri gibi normal bir genç olmayı hedeflemektedir.

"Bu garip gelebilir, ama ben sadece arkadaş olmak istiyorum, onlar para bu miktarların harcamak gerekmez. Ben ne yapmak istiyor, bu yüzden eğer sinemaya gitmek, öylesine I. ben normal bir hayat yaşamaya çalışıyorum rağmen, her zaman kolay olmaz yok. Ben üniversiteye ve yakın bir aile var aslında bana havalanamadı var, "diye itiraf ediyor ama onun finansal başarı ile bunalmış hissediyor ekler.

"Ben bu kadar para ben ne yapacağımı bilmiyorum var. Ben bir Toyota Prius bir laptop aldım, ancak bu muhtemelen en pahalı şey ben satın aldığınız bu. "Büyük Yani onun yükünü o dört günlük ders Ona nasıl mali yönetmek öğrenmek için kayıtlı olmasıdır.
Emma tamamen eğer onun bütün hayatını bir aktris olmak istiyor emin değildir. Sonuç olarak, o daha önce Harry Potter serisinin son filminde yer almak: Melez Prens ve Ölüm Yadigarları kabul duraksadı. "Dürüst olmak gerekirse, ben hayatım oldu ne tarafından şaşırıyorum. Anlar vardır ne kadar tüm bu bana bir şey oldu anlamıyorum vardır. Bunun ne yapmak, özellikle de ben Dan (Radcliffe) ve Rupert (Grint) için kendime göre istedim emin olmamıştı. Ben dokuz zaman onlar beni, hiç oyunculuk okula kalmadan rol verdi çünkü Belki öyleydi. Ben bir oyuncu olmak istediğini bilmiyordum, sadece ortada yokken beni keşfetti. Ve o bana bu benim için doğru olduğu anlamına gelmez oldu. Bana bu ne yapmam ... şimdi istiyorum gerçekleştirmek için bir zaman aldı. "

Ve bu anlaşılabilir's. ailesi içinde sadece avukatlar ve akademisyenler vardır. "Biz evde film izledim asla ve Maggie Smith ve Gary Oldman vardı hiçbir fikri yoktu. Ben hala öğreniyorum: Ben filmi çok izlemek ve film hakkında tutkulu oldum. Tabii ki, mutlaka ben bir oyuncu sonsuza olacağım anlamına gelmez. "

OPTIONS OF ARA IN
Şu anda, Emma çalışmalar Brown Üniversitesi, Providence, Rhode Island İngilizce. Jodie Foster ve Natalie Portman gibi aktrisler ayak izlerini, onun eğitim devam öneminin bilincindedir sonra.

"Ben okula dönmemiş olsaydı, onu gerçeğe temas beni korur düşünüyorum çünkü ben kesinlikle deli olacak. Ve iyi bir oyuncu sen delisin eğer olamaz! "Dedi, gülerek söylüyor.

Ne zaman başarılı, sen anonimlik kaybedersiniz. Ve bir rol model olarak hayatının yarısını yaşamış kullanılmamasına rağmen, Emma yine de kullanılmaz. "Ben hala metro alır. Insanlar bana bakıp birbirlerine dediler ki: 'O Harry Potter gelen kız? o toplu taşıma kullanıyor çünkü Hayır, olamaz. "

EMMA VE BOYS
Star Toplantımızın onun imajı ile ilgili bazı söylentiler açıklık getirmek yararlanır. "Ben Chanel parfüm yeni yüzü değilim. Bunun doğru, bana güven olmak isterdim, çünkü ne zaman üzgün olsun bu söylentileri duydum. "

o kadar net istediği başka bir şey Emma ısrar seri tek eşli olarak ona itibar olduğu tam bir saçmalık olduğunu. "Tek yolu ile başa çıkmak için ona hiç dikkat getirmemektir."

Bu genç oyuncu için, şöhret ve servet engel bir erkek arkadaş bulma konusunda olabilir. "İnsanlar çocuklar benimle çıkmak için bekleyen uzun bir çizgi var eğilimindedir, ama doğru değil onlar hissediyorum çünkü biraz korkutmak. O biraz beni vurgulayan bir durum. "

Emma Watson

♥ Hayley Williams ♥
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2010, 01:39:40 pm »
kalpkalpkalp
EmRupes Offline
5. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Teşekkürler Hilal  :D:  Birisi düzgün çevirse ya  sevinç

Emma Watson

« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2010, 07:38:02 pm »
´ H. e ♥♥
***emmafan*** Offline
Hr/R♥
7. Sınıf

Üyelik Bilgileri

bence de. Bu arada +sg canım :)

Emma Watson

♥ Hayley Williams ♥
« Yanıtla #4 : Ağustos 04, 2010, 10:59:16 am »
Wh1speR Offline
4. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Sihir Gücü: 40

''Çok param var fakat bunla ne yapacığımı bilmiyorum''

EMMA WATSON

Harry Potter filmlerinin yıldızı tüm hayatı boyunca bir aktris olmak istediğinden emin olmadığını söylüyor, ve milyonlarıyla bize neler yapacağını anlatıyor.

Eski bir çocuk yıldıza muazzam bir serveti ve ini$li cıkı$lı ßir hayatı sadece dünya çapında bir ünlülük sunaßilirdi,bir Lindsay Lohan haline gelebilirdi.Harry Potter serisinin aktrisi Emma Watson'un başka bir Hollywood klişesi olmaktan ßa$ka yolu yoktu.(bu cümleden pek emin değilim düşük biraz pek anlamadım)

20 yaşındaki bu kız, otoritesi ve cok bilmiş karakter Hermione Granger sayesinde 11 yaşından beri büyük ilgi odağı.Yere sağlam basan ayakları var ''biraz fazla olabilir'' diye de itiraf ediyor.

$ANSLI KIZ

Belki hayatının geri kalanında mali açıdan pek sıkıntı çekmeyecek, ama Emma diğer arkada$ları gibi normal bir genç olmak  için çabalıyor.

''ßiraz tuhaf gelebilir ama sadece arkadaşlarımla olmak istiyorum ve para harcamalarına gerek yok.Onlar ne yaparsa yapmak istiyorum eğer sinemaya giderlerse bende gidebilirim.Normal bir hayat ya$amaya calı$ıyorum.Öyle olsada bu her zaman kolay olmuyor.

''Çok param var fakat bunla ne yapacığımı bilmiyorum.Kendime Toyota Prius ve bir laptop satın aldım, muhtemelen satın aldığım en pahalı şey.Bu onun için büyük bir yük para durumunu idare etmek için 4 günlük bir kursa katıldı.Emma hayatı boyunca bir aktris omaktan tamamiyle emin değil.Sonuç olarak son iki Harry Potter filminde olma kararında biraz duraksadı.Dürüst olmak gerekirse hayatımın bu hale geldiğine $a$ırıyorum.Bunların tamamı nasıl gerçekleşti anlamıyorum.İstediğim şeyin bu olduğundan asla emin değildim özellikle kendimi Dan ve Rupertle karşılaştırıyordum.Belki de öyleydi rolü bana verdiklerinde daha dokuz yaşındaydım ve oyunculuk okuluna gitmemi$tim.Bir aktris olmak istediğimi ßilmiyordum, hiç bir $ey ortada yokken ßeni ke$fettiler.Ve ßunlar gerçekle$ti ama ßu ßenim için doğru $ey olduğu anlamına gelmez.ßu ne istediğimi gerçekle$tirmek için bana zaman kazandırdı...$imdilik.''

ßu anla$ılaßilir.Ailesinde sadece akademisyenler ve avukatlar var.''Evde hiç film izlemezdik ve Maggie Smith yada Gary Oldman'ın kim oldukları hakkında hiç bir fikrim yoktu.Hala öğreniyorum:Bir çok film izliyorum ve artık filmler hakkında daha tutkulu olmaya ba$lıyorum.Tabi ki ßu sonsuza dek bir sinema oyuncusu olacağım anlamına gelmiyor.''

IN SEARCH OF OPTIONS

$u anda Emma İngilterede Brown üniversitesinde eğitim görüyor.Natalie Portman ve Judie Foster gibi yıldızların izinde ve eğitimine devam etmenin bilinci içerisinde.

''Okula dönmeseydim kesinlikle çıldırırdım çünkü okulun beni gerçekle temas halinde tuttuğunu dü$ünüyorum.Eğer çıldırırsan iyi bir oyuncu olamazsın diyip gülüyor. =)

Anonimliğini kaybettiğin zaman ßa$arılı olabilirsin.Ya$amının yarısını bir role bağlı olarak geçirmesine rağmen Emma yine de bunu kullanmıyor.''Hala metroya biniyorum.İnsalar bana bakıp birbirlerine $unu söylüyolar 'Bu Harry Potter'daki kız değil mi?' Olamaz,çünkü toplu ta$ıma araçlarını kullanıyor.

EMMA AND BOYS

İmajı ile ilgili bazı dedikoduları açığa kavu$turmamızı istiyor.''Channel'in yeni yüzü değilim,Bu söylentileri duyduğum zaman üzülüyorum, inanın bunu doğru olmasını bende isterdim.

ßu genç oyuncu için para ve ün ßir erkek arkada$ ßulma konusunda bir engel olabilir.''İnsanlar benimle çıkmak isteyen ßir çok cocuk olduğunu dü$ünüyor ama ßu doğru değil onlar ßiraz korkuyolar.ßu biraz beni ilgilendiren bir durum.''

(Elimden geldiğince çevirdim.Eksik ve hatalarım mutlaka vardır gözünüze çarpan olursa uyarabilirsiniz.)
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2010, 06:57:54 pm Gönderen: Wh1speR » Logged

Emma Watson
« Yanıtla #5 : Ağustos 04, 2010, 06:39:49 pm »
kalpkalpkalp
EmRupes Offline
5. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Çok güzel çevirmişsin bence çok teşekkürler tekrar +sg   sevinç

Emma Watson

« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2010, 06:48:17 pm »
´ H. e ♥♥
***emmafan*** Offline
Hr/R♥
7. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Wh1s süpersin ya sırıt +sg

Emma Watson

♥ Hayley Williams ♥
« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2010, 06:56:39 pm »
Wh1speR Offline
4. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Sihir Gücü: 40

önemli değil.Te$ekkürler =)

Emma Watson
« Yanıtla #8 : Ağustos 10, 2010, 02:20:33 pm »
Diren Offline
4. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Sihir Gücü: 10

Gerçekten çok güzel bir çeviri olmuş çok teşekkür ederim  sevinç gzel paylaşım teşekkürler EmRupes + sg ve  çeviri için de ayrıca bi + sg W1shpeR  sırıt

Emma Watson

Engel var; yollar biraz uzak
Merak etme hep yanında olacak
Merhametimiz,ümitlerimiz,desteklerimiz…
Ancak bizle seni ölüm ayıracak.

Wonderful dediler sana
Anında girdin HP ile dünyamıza
Tam anlamıyla oyuncu olduğun zaman dünyada
Sene kaçtı bilmem ama
On-onbir yaşlarında...
Nezaman olursa olsun hep dünyamızdasın EMMA

ByDiren
« Yanıtla #9 : Ağustos 10, 2010, 06:36:48 pm »
kalpkalpkalp
EmRupes Offline
5. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Ben teşekkür ederim sg için  sevinç

Emma Watson

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

© 2006-2010 Emma Watson Türkiye Fan Forumu (Arşiv - Gizlilik Politikası)