Emma Watson Türkiye Fan Forumu
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Duyurular: Emma Watson Türkiye Fan Forumuna Hoşgeldiniz! Emmalı Günler Dileriz.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Konu: Emma Watson & Daily Express Röportajı  (Okunma Sayısı 407 defa)

« : Şubat 25, 2010, 07:47:57 pm »
perikızı12 Offline
7. Sınıf

Üyelik Bilgileri

Sihir Gücü: 170

Potterlar'la hayatından sonra , 2007 de BBC'de ' Ballet Shoes ' dramasında rol aldı ,animasyon olan ' The Tale of Despereaux ' da Prenses Pea'yı seslendirdi.Fakat son zamanlarda , '' Yeniden rol oynamak istemiyorum, '' diyor. Henüz oyunculuğu bırakmadı.

Potter yapımcıları okula devam edebilmesi ve kalan sahnelerinin tatilde çekilebilmesi için program yaptı.Bununla birlikte, Harry Potter çekimlerinin son günü yaklaştı.

'' Ben......kontrolümü kaybedeceğim, '' diyor çekimlerin son gününü gözünde canlandırarak. '' Yaşamımızın yarısını kapsadı. Kazandırdı , yön verdi. Hayatımın büyük bir parçasıydı bu yüzden üzücü olacak. ''

Emma hala hayatına uzun süre oyunculukla devam edip etmeyeceğini düşünüyor. '' Sadece neyi istediğimden emin olmak istiyorum. Çok gençtim ve anlaşma yaptığım şeylerin büyüklüğünü bildiğimi düşünmüyorum. Gerçekten çalışmak istiyorum.Tiyatroyu denemek de isterdim.Yeteneklerimi kullanmak zorundayım. Ama şimdilik bu kadar diyorum.Eminim Harry Pottter 30 için 10 yıl için de burada olacağım. ''

Sonuncu Harry Potter filminin bitiş sahnesinde senaryo, 20'şer yaş büyük , Harry Potter,Ron Weasley ve Hermonie Granger'ı birer yetişkin olarak gösteren epilog bölümüne işaret ediyor.

'' 40 yaşında gözükeceğiz , '' diyor . '' Görmek için sabırsızlanıyorum. ''

Şimdi çalışmalarına odaklandığı için ve çoğu zaman , diğerlerine olanak bıraktığı için mutlu.

Emma Watson
- I want you to listen to me very carefully, Harry. You’re not a bad person. You’re a very good person, who bad things have happened to. Besides, the world isn’t split into good people and Death Eaters. We’ve all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That’s who we really are.

Sirius Black
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2010, 03:55:32 pm »
Sovalye77 Offline
1. Sınıf

Üyelik Bilgileri
*

Sihir Gücü: 0

Teşekkürler.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

© 2006-2010 Emma Watson Türkiye Fan Forumu (Arşiv - Gizlilik Politikası)